Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Prezentare Zakynthos Grecia

Zakynthos este o insula in Marea Ionica, cu o suprafata de 400 kmp. Insula ofera locuri si activitati pentru toate varstele.

Prezentare Zakynthos Grecia

Au fost gasite 161 hoteluri

BELVEDERE LUXURY SUITES

Vassilikos, Grecia
Grecia 2018

BELVEDERE LUXURY SUITES 4 VASSILIKOSDescriere HOTEL BELVEDERE LUXURY SUITESBelvedere Boutique Hotel este locul perfect pentru o vacanta situat printre chiparoei in frumoasa zona verde a statiunii Vassilikos fara indoiala una dintre cele mai frumoase . . .

CRYSTAL BEACH HOTEL

Kalamaki, Grecia
Grecia 2018

Crystal Beach Hotel 2 este situat pe plaja in statiunea Kalamaki la 6km distanta de capitala insulei si 3km distanta de statiunea LaganasPlaja Kalamaki unde este situat hotelul este renumita si pentru vizitele faimoaselor testoase CarettaCaretta zona . . .

VILLA BASIL

Tsilivi, Grecia
Grecia 2018

Villa Basil 2 este situata in statiunea Tsilivi la 100m distanta de plaja 200m de centrul statiunii si 12km distanta de aeroportul insuleiHotelul are 37 de camere apartamenteCamerele sunt dotate cu aer conditionat balcon cu vedere la piscina TV frig . . .

PANTHEON

Tsilivi, Grecia
Grecia 2018

Pantheon Hotel 3este situat la 700 de metri distanta fata de plaja Tsilivi si de centrul statiunii 6km distanta fata de orasul Zante si portul principalHotelul are 24 de camere fiecare cu balcon privat cu vedere la gradina sau la mareCamere sunt dota . . .

MEGARA HOTEL

Laganas, Grecia
Grecia 2018

Megara Hotel 2 este situat in statiunea Laganas la 250m de plaja Laganas si 15km de plaja Agios Sostis iar de capitala insulei la o distanta de 8kmHotelul are 28 de camereapartamenteCamerele sunt dotate cu aer conditionat seif frigider balcon cu vede . . .

ANETIS BEACH HOTEL

Tsilivi, Grecia
Grecia 2018

Anetis Beach Hotel 2 este situat pe plaja la 20 de metri de plaja Tsilivi si la o distanta de 4km fata de capitala insulei si portul prinicpalHotelul este la o distanta de 7km fata de aeroportHotelul este apreciat pentrulocatie foarte binepozitionat . . .

MERIDIEN BEACH

Argassi, Grecia
Grecia 2018

Hotelul Meridien Beach 3 este situat in centrul statiunii Argassi pe plajaAeroportul se afla la 5 kilometri distanta iar orasul Zakynthos la 6 kilometriMeridien Beach Studios 3 este un complex modern de garsoniere ce opereaza in sistem self catering . . .

PLAKA BEACH RESORT

Vassilikos, Grecia
Grecia 2018

BETSIS BEACH

KIPSELI, Grecia
Grecia 2018

CAPTAINS HOTEL

Argassi, Grecia
Grecia 2018

Captains Hotel 3 este situat in statiunea Argassi si ofera o panorama superma asupra capitalei insulei ZanteHotelul este situat la o distanta de 200m de centrul statiunii 4km fata de portul si capitala insulei si 6km distanta de aeroportHotelul are 2 . . .

ESPERIA

Laganas, Grecia
Grecia 2018

Esperia Hotel 3 este situat in statiunea Laganas la 800m distanta de plaja si la 4km distanta de aeroportHotelul are 74 decameredotatecu aer condiionat telefon aer conditionat TV cu ecran plat cu canale prin satelit vedere la piscin sau la grdin Faci . . .

COMMODORE

Argassi, Grecia
Grecia 2018

Hotel Commodore 3 este situat in statiunea Argassi este al 2lea hotel ca si marime din lantul hotelier XenosHotelul este foarte aproape de plaja publica din Argassi si la doar 4km distanta fata de capitala insulei si de portCamerele sunt dotate cu ba . . .

DIANA

Zakynthos, Grecia
Grecia 2018

Diana Hotel 3 estesituatinorasulZantecapitalainsuleiinPiataAgiosMarkos la 200m distanta de port 6km distanta de aeroportHotelul arecamere decorate cu gust i centru de wellness cu saun i cad cu hidromasaj Hotelul are 45 de camere dotate cu balcon aer . . .

CONTESSINA

Tsilivi, Grecia
Grecia 2018

Contessina Hotel 3 estesituat la 80mdistanta fa de plaja Tsilivi 4km distanta fata de orasul Zante capitala insulei si 6km distanta fata de aeroportLa numai80 de metri se afl o plaj de nisip care a fost distins cu statutul Steagul Albastru datorit ap . . .

ADMIRAL ARGASSI

Argassi, Grecia
Grecia 2018

AMMOS VILLA

Vassilikos, Grecia
Grecia 2018

Ammos Villas 4 sunt situate in zona Potamia statiunea Vasilikos la 13km distanta fata de aeroport 12km distanta de orasul Zante 150m distanta fata de centrulsatuluisupermarketsi plaja cu nisip fin plaja face parte din Parcul National MarinFacilitati . . .

PLAZA PALLAS

Tsilivi, Grecia
Grecia 2018

Plaza Pallas 3 este situat la doar 500 de metri de plaja din Tsilivi 3km distanta fata de orasul Zante 6km distanta fata de aeroport si 35km distanta fata de portul insuleiHotelul are 48 de unitile de cazare apartamente camere standard n sistem self . . .

ARION RENAISSANCE HOTEL

Vassilikos, Grecia
Grecia 2018

Arion Renaissance Hotel 4 a fost inaugurat in luna iunie a anului 2003 Hotelul este format din 3 cladiri construite in jurul piscinei Ultima renovareahoteluluiafostfacutainanul2012In cadrul hotelului exista 52 de camere standard si 3 suite moderne si . . .

HELEN STUDIO

Laganas, Grecia
Grecia 2018

ZANTE PALACE

Tsilivi, Grecia
Grecia 2018

Zante Palace Hotel 3 este situat in statiunea Tsilivi la 150m distanta fata de plajaHotelul dispune de mai multe tipuri de camera standard duble cu terasa 28mp capacitate de cazare 2persoane studiouri cu balcon 28mp capacitate de cazare 2 persoane a . . .