Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Prezentare Sinaia Romania

Situata in jud. Prahova, pe Valea Prahovei, intre muntii Bucegi si Baiului, la o altitudine 850 m. Supranumita si Perla Carpatilor pentru peisajele superbe

Prezentare Sinaia Romania

Au fost gasite 9 hoteluri

Caraiman

Sinaia, Romania

Casa Iris

Sinaia, Romania

International

Sinaia, Romania

Descriere generala Hotel INTERNATIONAL Sinaia complet renovat si redecorat in 2011 este un spatiu care da valoare timpului petrecut un loc incarcat de caldura si luminat de soarele bland de la poalele Bucegilor Accesibil direct din DN 1 cu vedere cat . . .

HOTEL MARA

Sinaia, Romania

ARCA LUI NOE

Sinaia, Romania

LocalizareHotel Arca lui Noe este situat n staiunea montan Sinaia pe Valea Prahovei una dintre cele mai mari puncte de atracie turistice din RomniaDotari si facilitateCamerele din Hotel Arca lui Noe au fost amenajate n stilul clasic Tradiie lux confo . . .

BUCEGI

Sinaia, Romania

Descriere generala Pentru a descrie cel mai bine specificul Vilei sa incepem cu o poveste Exista un drum pe care toata inalta societate a secolului XX la urmat este drumul vechi de odihna de la Bucuresti la Sinaia Acum poti sa incepi si tu o calator . . .