Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Au fost gasite 143 hoteluri

THOR LUXURY HOTEL & SPA BODRUM

Torba, Turcia

LocalizareHotelul se afla in Peninsula Bodrum in Torba Bay la doar 25 km departare de Aeroportul International Bodrum si la 6 km de orasul cu acelasi nume Facilitati hotelHotelul dispune de piscina exterioara piscina interioara facilitati de SPA wifi . . .

LETOON HOTEL

Didim, Turcia

Localizare Este situat la doar 13 km sud de centrul statiunii de Altinkum . . .

BODRUM SKYLIFE

Bodrum, Turcia

Hotelul Bodrum Nova Apart Hotel Spa este situat la 39 km de aeroportul Bodrum Mugla la 3 km de centrul orasului Bodrum CamereTV satelitminibaruscator de par dus aer conditionat wifi Facilitati 1 restaurant principal1piscinabiliardWiFi gratuit . . .

CLUB VELA

Bodrum, Turcia

BODRUM NOVA APART HOTEL & SPA

Bodrum, Turcia

HotelulBodrumNovaApartHotel Spa este situat la 39 km de aeroportul Bodrum Mugla la3 km de centrul orasului Bodrum in localitatea Gumbet Hotelul a fost construit in anul 1997 ultima renovare in 2012 avand un total de 35 camerestandard si apart echipat . . .

KERVANSARAY BODRUM HOTEL

Torba, Turcia

Hotel situat la 21 km de aeroport la 11 km de centrul orBodrum la 5 km de staiunea Torba pe malul mariiConstruit in anul 2000 cu o suprafata totala de 87000 m2 ultima renovare 2009Hotelul este alcatuit dintro cladire cu 5 nivele Hotel o cladire cu 4 . . .