Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Au fost gasite 143 hoteluri

ROYAL ASARLIK BEACH HOTEL

Gumbet, Turcia

ROYAL ASARLIK 5Categorie 5Anul constructiei 2006Ultima renovare 2008Suprafata 16000 mpLocalizare Hotelul se afla situat la 40 km de aeroportul orasului Bodrum la 200 m de localitatea Gumbet la 3 km de centru orasului Bodrum pe malul mariiFacilitat . . .

THOR LUXURY HOTEL & SPA BODRUM

Torba, Turcia

LocalizareHotelul se afla in Peninsula Bodrum in Torba Bay la doar 25 km departare de Aeroportul International Bodrum si la 6 km de orasul cu acelasi nume Facilitati hotelHotelul dispune de piscina exterioara piscina interioara facilitati de SPA wifi . . .

LETOON HOTEL

Didim, Turcia

Localizare Este situat la doar 13 km sud de centrul statiunii de Altinkum . . .

BODRUM SKYLIFE

Bodrum, Turcia

Hotelul Bodrum Nova Apart Hotel Spa este situat la 39 km de aeroportul Bodrum Mugla la 3 km de centrul orasului Bodrum CamereTV satelitminibaruscator de par dus aer conditionat wifi Facilitati 1 restaurant principal1piscinabiliardWiFi gratuit . . .

CLUB VELA

Bodrum, Turcia

BODRUM NOVA APART HOTEL & SPA

Bodrum, Turcia

HotelulBodrumNovaApartHotel Spa este situat la 39 km de aeroportul Bodrum Mugla la3 km de centrul orasului Bodrum in localitatea Gumbet Hotelul a fost construit in anul 1997 ultima renovare in 2012 avand un total de 35 camerestandard si apart echipat . . .

RISA

Bodrum, Turcia

KERVANSARAY BODRUM HOTEL

Torba, Turcia

Hotel situat la 21 km de aeroport la 11 km de centrul orBodrum la 5 km de staiunea Torba pe malul mariiConstruit in anul 2000 cu o suprafata totala de 87000 m2 ultima renovare 2009Hotelul este alcatuit dintro cladire cu 5 nivele Hotel o cladire cu 4 . . .